Koronavírus

Rendkívüli napokat élünk és úgy gondoljuk, hogy a mi kis alapítványunk sem mehet el szó nélkül a világban kialakult helyzet mellett.

A koronavírus leginkább az időseket és a betegeket veszélyezteti. Például a rákos betegeket, mint a mi 🎗Kis Hőseink.

Talán nem szükséges mégis megteszem, kérünk Benneteket, családjaitokat, vigyázzatok nagyon magatokra, tartsatok be minden óvintézkedést, ha tehetitek maradjanak otthon!

Vigyázzatok magatokra, vigyázzatok a 🎗Kicsi Hősökre, vigyázzatok egymásra!

Mindenki segíteni igyekszik. Van aki önkéntes munkát vállal, van aki idős szomszédainak segít, van aki anyagi, vagy tárgyi segítséget nyújt annak, akinek ez a leginkább elkél.
A maga szerény keretei között, a 🎗Bátor Kicsi Lélek Alapítvány is szeretné kivenni a részét ebből az összefogásból ezért úgy döntöttünk, hogy az otthontartózkodást, a tanulást megkönnyítendő 5 db Samsung Galaxy Tab -et ajándékozunk öt leginkább rászoruló 🎗Kis Harcosnak.

Szeretném elmondani, hogy a javaslat alapítványunk olimpiai bajnokától 🥇Rózsa Norbitól származik, aki azon túl, hogy a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány egyik legaktívabb tagja, javaslatát egy több százezer forintos támogatással toldotta meg. Norbi nagyon egyszerűen fogalmazott. Az ember társadalmi helyzetével kötelezettség is jár, segíteni kell ott, ahol erre szükség van. Szerinte ez ilyen egyszerű …

Kedves Barátaink, engedjetek meg, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet egy másik megvilágításba helyezzem és kérek mindenkit, értse jól, amit most leírok ☝️

Az egész világ aggódik a járvány miatt. Mindenki igyekszik gondoskodni magáról, szeretteiről, odafigyelni a másikra! Az orvosok, kutatók gőzerővel dolgoznak a vírus ellenszerén. Magyar tudósoknak néhány nap alatt sikerült meghatározni a koronavírus teljes genetikai kódját. A járvány elleni harcot segítő géphálózat már erősebb, mint a világ hét legerősebb szuperszámítógépe összesen. Sajtóhírek szerint, egy német biotechnológiai cég, a CureVac, már őszre (!) kifejlesztheti a koronavírus elleni vakcinát. Példaértékű összefogás alakul ki az egész világon, hogy emberéleteket mentsenek meg.

Imádkozom érte, hogy egyszer ugyanilyen példaértékű összefogás alakuljon ki annak érdekében, hogy a mi 🎗Kis Hőseink is meggyógyuljanak!

November óta 312 ezer igazolt koronavírus fertőzést dokumentáltak a világon, ebből 94 ezer ember meggyógyult és 13 ezer meghalt. A mai napig, évente 300 ezer (!) kisgyermeket diagnosztizálnak rákkal, melyből 80 ezer (!) Kicsi Harcos meghal … 80 ezer kisgyermek évente … És ez a szám évek, évtizedek óta csak rosszabb lesz …

Mindenki életre született, nekik a remény maradt.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Köszönöm, hogy elolvastad!

Attila, Bogika, Boróka és Boldizsár apukája

(A fotón a kis 🎗Eve Gvozdas látható, aki nem maradhat otthon. Anyukája életmentő kezelésre viszi, hogy kicsi szervezete legyőzze a leukémiát. facebook: Boss Baby Fights Back)

(A tablet fotója illusztráció.)

(forrás: koronavirus.gov.hu, index.hu, acco.org)

Leave a Comment

Your email address will not be published.