Hanna

Kedves Barátaink,

Hanna

Sajnos, a 🎗Bátor Kicsi Lélek Alapítvány költségvetése igencsak behatárolt, lehetőségeink végesek. Minden év vége felé igyekszünk megtervezni a jövő év költségvetését, hova, milyen támogatást tudunk allokálni. A kérések, sajnos, folyamatosan érkeznek …

Az egyik legnehezebb feladat, amikor el kell döntenünk, hogy tudjuk-e folytatni azoknak a 🎗Kis Harcosoknak a támogatását, akiket havi, rendszeres támogatásban részesítünk. Nem nagy összeg, de talán segít egy picit a család kieső bevételeit és megnövekedett költségeit kompenzálni. Hiszen az egyik szülő szinte minden esetben kiesik a munkából, neki folyamatosan a kicsivel kell lennie a gyógyulás embert próbáló útján, az ő keresete elvész. Viszont a másik oldalon megjelennek olyan extra költségek mint, a gyógyszerek, a táplálékkiegészítők, a gyógyászati segédeszközök, a kiegészítő terápiák, a rehabilitáció, … vagy éppen az utazás költségei.

Szóval, ez az egyik legnehezebb feladat …

El kell döntenünk, hogy elengedhetjük-e kis támogatottunk kezét, hogy helyét átvegye egy másik. Nem könnyű … Mérlegelnünk kell, hogy a 🎗Kis Harcos vajon a gyógyulás már egy olyan szakaszában van-e, ahol családjával, barátaival, de nélkülünk mehet tovább.

Szóval, ez az egyik legnehezebb feladat …

Nem is mi hozzuk meg a végső döntést, mi „csak” egy kérést közvetítünk a pici Családja felé és Ők döntik el, hogy eljött-e már az idő, hogy átadják helyüket egy másik rászoruló 🎗Kis Hősnek.

És ez így megy évről évre …

És csodálatos, elmondhatatlan érzés, amikor kérésünkre válaszul egy olyan levél érkezik, mint amit a kicsi🎗Hannától és ❤️Családjától kaptunk.

Mérhetetlen szeretet árad a pici levélből, nagyon hálásak vagyunk ❤️❤️❤️

És ami a legfontosabb: „a mi kicsi Hannánk nagyon erős és életvidám”

🎗Kicsi Hanna és minden Bátor Kicsi Lélek, legyetek mindig erősek, vidámak, kitartóak, mutassatok példát nekünk és gyógyuljatok meg hamar!

Köszönjük, hogy vagytok ❤️

Köszönöm, hogy elolvastad!

Attila, Bogika, Boróka és Boldizsár apukája

Leave a Comment