KÖSZÖNJÜK

Kedves Barátaink,

nehéz, olykor embertpróbáló, de szépséges munkát igyekszünk végezni, segíteni azokat, akik a legkiszolgáltatottabbak. Piciny Harcosokat és családjaikat, akik a rettegett betegséggel küzdenek, a 🎗Bátor Kicsi Lelkeket, akik az életükért harcolnak.

Van, hogy egyszerűen anyagi támogatást nyújtunk, a lakhatásban, az utazásban segítenünk, vagy a gyógytorna, a rehabilitáció megvalósulásában működünk közre. Támogatást nyújtunk a tanuláshoz egy eszköz megvásárlásával, de olyan is volt, hogy balatoni nyaralást szerveztünk egy éppen gyógyuló csöppségnek, aki még soha nem járt a Balatonnál. Tájékoztatni, edukálni igyekszünk, orvosi műszereket vásárolunk, a kórházaknak segítünk. Ruha-, vagy élelmiszercsomagot juttatunk el a rászorultaknak és Karácsonykor, természetesen, szerény ajándékkal igyekszünk meglepni a legnehezebb helyzetben lévő 🎗Kis Harcosokat.

Segíteni igyekszünk, a legkiszolgáltatottabbaknak.

Még soha nem számoltuk össze, hogy az évek során hány 🎗Kis Harcosnak tudtunk segíteni a gyógyulásban, vagy hány 🎗Kis Harcos rövidke életébe tudtunk egy kis örömet csempészni …

És nélkületek ezt nem tudnánk megtenni …

❤Kedves Adél, Adrienn, Ádám, Ágnes, Alexandra, András, András Imre, Andrea, Anikó, Anna, Anna Irén, Annamária, Annamária Judit, Antal, Antal Pál, Arabella, Attila, Balázs, Balázs László, Barbara, Beatrix, Brigitta, Csaba, Csilla, Dávid, Dávid Tamás, Dénes, Diána, Dóra, Edina, Erika, Ervin, Éva, Ferenc, Fruzsina, Gábor, Gábor Attila, Gabriella, Gizella, Gizella Ágnes, Ildikó, Imre, Irén, Iván, János, Judit, Katalin, Kornél, László, Marcell, Marcella, Mária, Márta, Márta Zsuzsanna, Melinda, Melinda Mária, Mihály, Neal, Noémi, Nóra, Nóra Arabella, Norbert, Norbert Dénes, Orsolya, Pál, Péter, Péter János, Petra, Piroska, Réka, Rita, Szilvia, Tamás, Tamás Balázs, Tibor, Tímea, Vilmos, Vilmos Zoltán, Zoltán, Zoltán Mihály, Zsófia, Zsolt, Zsuzsanna, Zsuzsanna Mária, … köszönjük az adományaitokat!

❤Köszönjük a Baráti Társaságok, a Cégek, az Egyesületek, a
Szervezetek, … támogatását!

❤Köszönjük Mindazoknak, akik megtiszteltek vele és ránk bízták jövedelemadójuk 1% -t!

❤Köszönjük a bizalmat, igyekszünk megszolgálni!

Kedves Barátaink, Támogatóink, Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben, Boldogságban Gazdag Új Esztendőt Kívánunk!

🎗Bátor Kicsi Lélek Alapítvány

(a fotón egy amerikai Kis Harcost, Coopert láthatjátok, forrás: www.alexslemonade.org)

Leave a Comment

Your email address will not be published.