Donald Trump Beszéde

Mr Donald Trump-nak, az Egyesült Államok elnökének a beszéde

Ma este arra kérem önöket, hogy csatlakozzanak hozzám egy másik harcban is: a gyermekrák elleni harcban. Ma este egy nagyon bátor 10 éves kislány csatlakozott Melaniához (President Trump feleségéhez) a galérián, Grace Eline. Négy éves korától Grace minden születésnapján arra kérte barátait, hogy támogassák a St. Jude’s gyermekkórházat. Nem tudta, hogy egy nap ő maga is a kórház kis betege lehet. Ez történt.

 

 

Tavaly Grace -t agydaganattal diagnosztizálták. Azonnal elkezdték a sugárkezelést. Ezzel párhuzamosan, Grace 40,000 dollárt (11.2 millió Ft -ot) gyűjtött össze közösségében a gyermekrák elleni harchoz. Tavaly ősszel, amikor Grace kezelése befejeződött, az orvosok és a nővérek könnyekkel a szemükben éljeneztek, amikor felakasztotta a képet és elolvasta: ”Az utolsó kemoterápia.” Az orvosok és a nővérek imádták őt, imádják őt. Nagyon köszönjük Grace! Egy csodálatos motiváció vagy mindenki számára a teremben! Nagyon köszönjük!

 

 

Az elmúlt évtizedekben, sok gyermekrák típusnak nem lett kifejlesztve új gyógyszer*. Arra fogom kérni a Kongresszust, hogy a következő 10 évben 500 millió dollárral (140.2 milliárd Ft -tal) támogassa ezt a rendkívül fontos, életmentő kutatást.

 

forrás:

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trumps-state-union-address-2/

https://www.heraldsun.com/latest-news/article225587305.html

NBC NEWS

*a “fordító” megjegyzése: 1980 óta mindössze kettő gyermekrák típusnak lett kifejlesztve új gyógyszer, a leukémiának (3) és a neuroblastoma -nak (1).

Leave a Comment

Your email address will not be published.